Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: helaas nog niet veel beter. Maar wel Koda op bezoek.

Vannacht slecht geslapen. Teveel aan mijn hoofd. Je wilt van alles doen maar krijgt niks voor elkaar. Alle bewegingen doen zeer en kosten al het beetje energie wat je maar hebt. Vanochtend moesten we oppassen op Koda want Mandy en Gert hadden een belangrijke afspraak. Maar een hondje moet uitgelaten worden dus heb ik voor het eerst mijn comfy pyjama uitgedaan en me aangekleed. Mijn lenzen gisteren voor het eerst aangedaan en vandaag dus weer. Een goede oma is voorbereid en inderdaad werd hij ongedurig en ben ik een rondje met hem gaan lopen. Pff wat was het koud en ik was kapot toen ik thuiskwam. Koda gelukkig ook hihi

Dus samen op de bank gelegen en Willem aan de andere kant. Rustig uitzieken is het beste. Heel blij met onze bank en de open haard en de tv. Nu hopen op een goede nacht!

Op deze foto zie je goed dat ik echt niet beter ben.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s