Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kerstkaartje

Nee helaas vandaag geen kaartje gemaakt. Nog nul energie. Maar deze had ik vorige week al gemaakt omdat ik de Trees for Sale stempelset in de hoofdrol wilde doen. Helaas gooide deze griep roet in het eten.

Een echt winters kerstkaartje met de bomen zo leuk onder de sneeuw. Hiervoor heb ik de Snowfall Accents Puff Paint gebruikt. Super leuk effect. De bomen worden daardoor echt 3D.

Ik loop door de griep gigantische achterstand op in mijn huishouden maar ook in mijn bedrijf. Volgende week hopelijk de opgelopen schade inhalen. Ik moet nog tutorials uitschrijven. Voorbeelden maken en daar tutorials bij maken. Allemaal voor mijn Kerst en Kaart Evenementen. Nog cadeautjes inpakken voor Sinterklaas, een Surprise maken pffff. Deze zaterdag zou de eerste video hop zijn van de Stampin’ Up Dreamgirls, maar ik heb me afgemeld. Dat gaat mij niet lukken met mijn hoestbuien en hoofdpijn en slappe armen en benen. Next time better luck. Nu gauw weer op de bank. Want foto’s maken van de kaart en deze blog schrijven is al teveel.

Vandaag viel de nieuwe mini catalogus en de Sale-A-Bration folder op mijn mat. Super leuke dingen staan er weer in. Mooi voor mijn feest dagen cadeautjes wensenlijstje. Vanaf 1 december mag ik pre-orderen en bestel ik ook alvast de catalogussen. Wil je deze ook hebben stuur mij dan even een berichtje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s