Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Kerst is de beste tijd om te pieken.

Het is bijna december en omdat ik 3 december mijn eerste Kerst en Kaart evenement heb mag ons Willem al beginnen aan de kerstversiering. Helaas gooide de griep roet in het eten maar vandaag heeft hij grote stappen gemaakt. Mandy had iets gezien op internet en Willem zag dat meteen zitten. Dus werd er gezaagd en geboord.

En kijk een mega etagere waar zijn kersthuisjes op kunnen. Niet het hele dorp maar toch wel enkele. Super knap gedaan van mijn menneke. Ja met Kerst weet hij altijd te pieken, vandaar deze quote. Vroeger mocht er echt geen kerstboom gezet worden voordat Sinterklaas vertrokken was naar Spanje. Maar door mijn Kerst en Kaart evenementen mag hij eerder los gaan.

Vandaag ook nog naar een inhaalwedstrijd van Dennis geweest. Tegen Fc Marlene. En voor het eerst gingen mijn broertje, schoonzus en nichtje Lara mee. Willem dus niet want die moest klussen en shoppen. Mandy had ze uitgenodigd en Lara vond het geweldig om haar grote neef te zien voetballen. Fc Eindhoven futsal won met 7-5 dus we hebben veel doelpunten gezien.

En vanochtend zijn onze Nick en Bibi weer veilig thuis gekomen van hun fantastische trip naar Amerika. Wat hebben ze veel gezien en gedaan. Een droom reis en eentje die ze nooit zullen vergeten.

Willem en ik hoesten nog steeds maar de koorts is over dus nu onze conditie weer op peil zien te krijgen. En dan kunnen we beide pieken met de kerst. Staat jouw kerstboom al?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s