Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kerstboom vouwen

Vandaag heb ik een kerstboom gevouwen. In plaats van origami noemen ze dit kirigami. Omdat je niet alleen het papier vouwt maar ook knipt.

Je vouwt deze boom van 1 vel 13” bij 13” Dsp. Ik heb voor het Celebrate Everything Dsp gekozen. Leuk dat frisse groen, ik gebruik deze boompjes om mijn tafel zaterdag aan te kleden voor mijn Kerst en Kaart evenement. De laatste loodjes. Huis is bijna al helemaal in kerstsfeer. De activiteit voor de lunch is klaar. Uitgeschreven en al. Nu nog wat kleine projecten voor na de lunch.

Vanavond na 00.00 uur ga ik mijn bestelling invoeren hopelijk kan ik alles voor mijzelf en mijn klanten bestellen. Het zal storm lopen want de kortingen zijn enorm. Heel veel gaat er met 60% uit. Wil je weten welke ga dan naar mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden en bekijk mijn filmpje waar ik bladzijde voor bladzijde laat zien wat er weg gaat en met hoeveel korting. Je mag het mij vanavond nog doorgeven. Morgen kun je beter zelf in mijn onlineshop bestellen want dan weet je ook metern of het te bestellen is want op is op!

Het blauwe boompje is van retired Dsp.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s