Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: tags maken met de geweldige Christmas Gifting Kit

Vandaag laat ik jullie weer een mooie doos zien, een Creatieve Kit van Stampin’ Up!. Omdat Kerst snel dichtbij komt en ik zaterdag mijn eerste Kerst en Kaart evenement heb leek het mij leuk deze doos aan jullie te laten zien. Ik heb er een filmpje van gemaakt voor op mijn Youtube kanaal Ine van den Eijnden:

Ik zou het heel lief vinden als jullie mij een duimpje omhoog geven of positief commentaar. Nog blijer word ik als je meteen abonnee wordt. En het leukste zou zijn als je deze Kit bij mij besteld. Dat kan via een berichtje of je besteld hem rechtstreeks in mijn online shop.

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Er zijn ook nieuwe producten toegevoegd aan de koopjes hoek en misschien is er nog wat over van de Sale.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s