Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Vrijdag: kaartje voor de teamswap

Wilma uit ons team had deze keer de teamswap verzorgd. Deze 4 pilaren kaart is erg leuk maar best een uitdaging om te maken. Daarom heb ik er ook twee gemaakt want net als bij een Ikea kast gaat nummer 2 beter.

Ik ben helaas vergeten om een foto te maken van de kaart die ik verstuurd heb naar mijn teamgenootje Marielle. Ze was er gelukkig heel blij mee en toevallig had ik haar favoriete DSP gebruikt. Dus kon ik haar foto gebruiken.

Mooi dat goud in het Dsp daarom heb ik dat terug laten komen in de cirkel.

Achterkant

Het Texture Chic Dsp is echt prachtig en ik heb het gecombineerd met de Poppies. Mango Melody vindt ik zo’n mooie kleur. Maar Pool Party ook. Welke kaart is jouw favoriet?

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s