Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: Eerste Kerst en Kaart dag

Vanochtend was het eindelijk zover: mijn eerste Kerst en Kaart evenement. Het begon om 10.30 uur maar om 10.00 stonden al twee enthousiaste dames aan de deur hihi. Die zijn nog even een rondje gaan wandelen want ik kwam net onder de douche uit. De tafels stonden al klaar alleen Willem moest nog even wat boodschappen doen.

Helaas had 1 dame door de griep af moeten zeggen, En een andere dame was geopereerd dus sluit volgende week aan bij de tweede editie. Dan is het echt volle bak met 8/9 dames. 1 Dame is ook herstellende en weet niet of ze het haalt.

Ik was heel blij met mijn dag licht lampen want het was maar grauw weer. In het tasje heb ik wat verassing gestopt maar verklap ik nu nog niet anders is de verrassing er voor de andere dames eraf. Doordat we zo hard gewerkt hebben ben ik helemaal vergeten foto’s te maken. Ook van de lekkere lunch.

Dus alleen vooraf foto’s en niet tijdens. En deze achter af foto. Kijken of ik volgende week wel foto’s tussendoor kan maken.

Ik ga gauw verder met opruimen en ondertussen naar het voetballen kijken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s