Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: de mooiste tijd van het jaar is tijd met elkaar!

Het is december: de feestmaand. Omdat ik 3 december mijn eerste Kerst en Kaart had mocht Willem al vroeg los gaan met kerstversieringen. Hij is echt een Kerst gekkie. En ik hou er ook van, lichtjes aan en genieten.

En zoals jullie van mij gewend zijn is het Bermuda Bay/ Turquoise gehalte goed aanwezig. Ik word gewoon blij van die kleur. Deze week alles uitprinten en klaar zetten voor aanstaande zaterdag als mijn tweede Kerst en Kaart gaat gebeuren. En ik moet nog een surprise en gedicht maken want direct na Kerst en Kaart hebben we surprise met het hele gezin. Zo fijn dat het weer gelukt is om een datum te vinden dat we met ons twaalven samen te zijn. Al ben ik dan wel moe dus iedereen maakt iets lekkers. De cadeautjes voor de kids en Willem zijn al binnen en ingepakt. Maar ik moet ook nog een 12 days for Christmas project maken voor een Snailmail groep waar ik lid van ben. En nog naar ons mam dus druk druk druk. Hopelijk raak ik die akelige hoest kwijt want die kost mij veel energie. Maar dit weekend 4 van de 5 kids gezien en twee schoonzonen en dat geeft positieve energie. En Koda natuurlijk.

Fijne zondag avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s