Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: lief kaartje met de mooie bundel Sweet Gingerbread

Op 1 december heb ik uren geprobeerd mijn bestelling van de Sale bij Stampin’Up! Er door heen te krijgen. Mijn favoriet was deze bundel en super blij dat mijn vriendin en teamgenootje Danielle deze voor mij kon bestellen in mijn eigen webshop.

Vandaag kwam het binnen en natuurlijk moest ik het meteen uitproberen. Zo leuk. Ik had lang getwijfeld om deze te kopen maar ja ik kan helaass ook niet alles aanschaffen wat ik leuk vind. Nu hij in de sale was, wist ik deze wil ik hebben. Vooral omdat mijn grote heldin Sam van Pootles Papercraft er een hele leuke tutorial van heeft met schattige huisjes en daar deze bundel bij gebruikt. Normaal zijn haar tutorials gratis maar deze moest je voor betalen omdat zij er zoveel werk aan had gehad.

Mijn kaartje voor vandaag is heel eenvoudig: gewoon stempelen. De basis kaart is van Basic White en daarop heb ik een mat van Soft Seafoam cardstock. Deze heb ik eerst bestempeld met Soft Succulent en Evening Evergreen en Soft Seafoam. Ook Pool Party ( de rookwolk ) en Poppy Parade ( het hartje). De teksten komen ook uit de set: zo lief.

In de binnenkant van de kaart heb ik hartjes gestempeld omdat de tekst was Sending Love. Ik weet al naar wie deze gaat.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s