Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een zwart wit met een beetje rood kaartje.

Toen ik gisteren bezig was met mijn kaartje en de Sweet Gingerbread bundel kreeg ik meteen een idee. Wat als ik het in zwart wit zou doen? Met een rood hartje? Dus vanavond snel dit idee uitgewerkt: en ik vind hem geweldig geworden.

De basis is een Basic White cardstock met daarop een zwart witte mat van Perfectly Penciled Dsp. Daarop een Shimmery White mat en daar heb ik de huisjes op geplakt met Dimensionals. Op het zwarte huisje heb ik met witte craft ink gestempeld. En op de zwarte ramen en deur van het witte huisje heb ik met een witte Watercolor pencil de details aangebracht.

En natuurlijk de rode hartjes voor het effect.

Dit is de binnenkant, eenvoudig maar met een duidelijke boodschap. Toen ik de foto’s al had genomen bedacht ik mij dat kleine rode hartjes op de deuren ook leuk zou zijn. Met de stansen van de Framed Florets Dies heb ik kleine rode hartjes uitgestanst. Wat denken jullie wel of niet erop? En misschien wat Puff Paint op de zwarte boom? Als sneeuw? Ik had geen tijd meer want ik moet boodschappen doen voor ons mam en het naar Boxtel brengen. Dus de hartjes zitten nog los. Misschien morgen nog een kaartje maken. Geen straf want zo leuk om te doen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s