Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is erover Woensdag: adviezen opgevolgd van kaartje van gisteren

Iedereen bedankt voor het meedenken. Vandaag heb ik ongeveer het zelfde kaartje gemaakt maar dan net anders en met de tips van jullie. De meesten vonden de kleine hartjes op de voordeur wel een mooie aanvulling. Muriel vond de hartjes die uit de schoorsteen kwamen te groot en stelde kleine hartjes voor. Dus hier is het kaartje 2.0

Ik heb een andere tekst gebruikt want ik moet hoognodig aan mijn kerst kaarten gaan beginnen. Dus ook de kerstkransen op de huisjes gestempeld. En wat sneeuw op het boompje gedaan met Puff Paint. Ik vind de kleine hartjes die uit de schoorstenen komen ook erg leuk!

De binnenkant heel rustig gehouden hier kan ik zelf nog tekst toevoegen.

Ja ik ben erg tevreden met dit kaartje. Daar wordt iemand straks heel blij van. Mijn groene kaartje is al bezorgd, en ik weet zeker dat de ontvanger er blij mee was.

Nog even de twee kaarten naast elkaar: zoek de verschillen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s