Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: huisjes van @pootlespapercraft

Voor wie mij al een tijdje volgen weten dat Sam van Pootles Papercraft 1 van mijn grote Stampin’ Up! Heldinnen is. Sterker nog door haar filmpjes kwam ik in aanraking met Stampin’ Up! Ik hou van kaarten maken maar doosjes maken vindt ik ook superleuk.

We hebben elkaar ook in Real Life ontmoet en het mooie was dat Sam ook wist wie ik was. En ja zoals je ziet is zij ook niet groot. Haar YouTube filmpjes en tutorials zijn altijd gratis maar deze maand had haar zoon Jack een geweldig idee om een Winter Village te maken. Hier waren ze een hele tijd mee bezig om dit te ontwerpen en ook haar andere twee zonen hielpen mee. Dus voor het eerst sinds ik haar ken vraagt ze nu 5 pond voor deze class. Er zit een video bij en natuurlijk de maten en ril en snijlijnen.

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Class. Ik heb deze dus aangeschaft en omdat ik toch al met de Sweet Gingerbread bundel aan het spelen was maakte ik vandaag 1 van de huisjes. En natuurlijk in mijn lievelings kleur: Bermuda Bay. Hoe kon het ook anders.

Super schattig huisje toch? De ramen en deur en krans heb ik gestempeld in Coastal Cabana inkt.

Je kunt iets in de huisjes doen bijvoorbeeld chocolade of lichtjes.

Omdat ik pas 1 huisje af heb heb ik deze balletjes licht slinger gebruikt. Maar als mijn dorpje klaar is weet ik nog niet of ik andere lichtjes er doorheen ga halen. Heb nu al zin om mijn tweede huisje te maken maar ik moet eerst nog mijn surprise afmaken want dat is zaterdag en op die dag heb ik Kerst en Kaart en dus geen tijd om iets te maken. Dus vandaag de voorbereidingen en morgen het afmaken. Gelukkig heb ik het gedicht al af.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s