Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: alles klaarzetten voor Kerst en Kaart.

Vandaag had ik het super druk. Allereerst moest ik mijn suprise voor morgenavond af hebben. Gisteravond had ik het al gespoten en vandaag moest ik alles in elkaar zetten. Foto volgt nog. En toen heb ik de hele huiskamer overhoop gegooid. Vorige week stonden de tafels nog gewoon aan elkaar maar voor morgen heb ik ze in een vierkant gezet want dat is gezelliger. Gelukkig hielp Nick mee met sjouwen. Toen de twee tafels uit mijn studio gesjouwd en voor de kast gezet. Anders hebben de dames te weinig plek aan tafel. Daarna alle tafels gepoetst en klaar gezet wat er op moest komen te staan.

Op mijn rolkarretjes staan mijn Cut & Emboss machine, mijn oude big shot en stempelsets en ponsen.

Omdat het vrij donker is in het achterste gedeelte heb ik 5 daglicht lampen geplaatst. Dan kan iedereen het goed zien.

Zo’n zin in morgen, maar eerst vanavond nog naar de voetbal wedstrijd van onze Dennis kijken: de nummer 1 tegen de nummer 2. De rest van Nederland kijkt natuurlijk naar Oranje maar voor mij en Mandy gaat Dennis voor.

Morgen hopelijk niet vergeten om foto’s te maken. Er is om 12.00 uur ook een Facebook hop waaraan ik mee doe met 15 andere teamgenootjes van de Stampin’ Up! Dreamgirls. Je kunt bij mij beginnen en zo verder hoppen.

Liefs Ine en oh ja hup Oranje en vooral hup Dennis

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s