Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Welkom bij de Facebook hop van de Stampin’Up! Dreamgirls

Vandaag is mijn tweede kerst en kaart evenement. 8 Dames komen gezellig een dagje knutselen en lekker smullen van de worstenbroodjes die Willem gemaakt heeft. Zelf heb ik een Spongecake gemaakt past wel mooi zo door de groene kleur.

Omdat ik het huis altijd mooi versierd wil hebben ben ik begonnen aan de Winter Village Class van Pootles Papercraft. Donderdag zagen jullie 1 huisje en nu heb ik voor de Facebook hop er 3 gemaakt. In mijn lievelings kleuren Bermuda Bay en Coastal Cabana met het mooie grijs Smokey Slate.

Zo leuk: Willem vindt ze ook fantastisch. De toren is een los huisje maar tegen het andere huisje aan lijkt het op een kerk. Zoveel ideeën maar te weinig tijd. Want vanavond hebben we ook nog surprise avond met de kids. Dus moest ik ook nog daar creatief mer bezig zijn.

Ik heb de drie huisjes even op een etagere gezet waar al lichtjes op liggen maar wil er ook nog eigen lichtjes in doen en bijvoorbeeld raampjes uit stansen met vellum erachter. Deze class van Sam Hammond Donald van Pootles Papercraft kost 5 pond. En kun je via haar website bestellen. Een echte aanrader!

En zoals je ziet heb ik er nog 4 te gaan. Veel plezier met hoppen bij mijn teamgenootjes we zijn met 16 dames dus genoeg inspiratie. Je kunt beginnen op mijn Facebook Pagina https://www.facebook.com/MadebyinepieSU en van daaruit verder hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s