Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: there are friends, there is family and then there are friends who become family.

Wat ben ik toch een rijk mens. Terwijl ik liggend in bed deze blog schrijf, ligt Willem lekker naast mij te snurken. Gisteravond heeft hij samen met Teun Aemilia en Nick de grootste zooi opgeruimd. Ik was helemaal gesloopt. Ben naar bed gegaan en bijna meteen in slaap gevallen. Wat voor mij een wonder is. Maar en Kerst en Kaart en surprise achter elkaar is toch echt teveel van het goede. #notetomyself niet meer doen.

Maar allebei: super geslaagd ! Heerlijk om de Stampin’Up! Vriendinnen weer te zien. Helaas konden twee lieverds er niet bij zijn. Hopelijk de volgende keer wel. En mijn zus Gwen, mijn vriendin Mirjam en Marga met kleindochter Jade: super dat jullie er (weer) waren. Marga en Jade waren al weg toen ik net op tijd bedacht dat we nog een foto moesten nemen. Ik ben dan zo druk bezig om iedereen een fijne dag te geven en te helpen dat ik dat dus vergeet. Dank zij Mandy en Willem toch nog wat foto’s! Van de week laat ik hier nog foto’s zien van de voorbeeld projecten.

Toen de dames weg waren gauw met hulp van Gijs, Gert Jan en Mandy de tafels leeggemaakt. Alles in mijn studio gezet, dat zet ik maandag wel weer op zijn plek. De tafels laten staan om de hapjes en cadeautjes op te zetten. En toen kwam er een lading cadeautjes binnen en prachtige surprises. Helaas was ik zo moe dat er toch een hoop langs mij is heen gegaan. De hoestbuien hielpen niet echt mee. Tussendoor kreeg ik nog appjes en een telefoontje want we kregen ons mam niet aan de lijn. Pfff dat kon er ook nog wel bij: je maakt je dan toch zorgen want ze is een mensje van de dag. Gelukkig was er niks aan de hand. Telefoon niet goed terug gedaan en de mobiele telefoon wel gehoord maar ze had geen zin om die op te nemen 🤷🏽‍♀️.Maar jammer dat je dan toch anders de surprise avond mee beleeft. Gelukkig heeft iedereen genoten had iedereen hun best gedaan op surprises, gedichten, cadeautjes en hapjes. Om 22.00 gingen we toch nog pasta eten die Willem s’ middags nog gemaakt had en om 23.30 het ijs met vers fruit. Om twaalf uur gingen de meesten naar huis en ben ik direct naar boven gegaan. De kaars ging uit.

Om op de quote terug te komen: heerlijk om vrienden te hebben, heerlijk om een gezin en familie te hebben en als bonus nog vrienden die aanvoelen als familie. Ik ben zo rijk met die mensen in mijn leven. En dat gun ik iedereen.

Deze blog komt later online dus niet denken dat Willem nog zo laat ligt te slapen lol. We hebben al de vaatwasser weer aangezet en gegeten. Onze cadeautjes bekeken en de surprises bewonderd. Ik wilde eerst nog mijn studio opruimen maar vanavond gaan we met vrienden naar Suzan en Freek dus besloten rustig aan te doen vandaag. Lekker nagenieten! Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s