Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: terug blik op Kerst en Kaart

Met een heel blij en voldaan gevoel kijk ik terug op mijn twee Kerst en Kaart dagen. Zo genoten van het enthousiasme van de dames. En zo fijn dat ze het leuk vonden wat ik voor ze had gemaakt. Ik had een theeboekje voor ze gemaakt met een mooie tekst.

Dit model had ik gezien bij Pootles. De prachtige tekst is uit de stempelset: Onvergetelijk Feestelijk. Het Dsp is retired maar vond ik prachtig staan bij de met goud embossde tekst.

De theezakjes pasten precies bij het Merry Merlot cardstock. Deze kleur gebruik ik niet zo vaak maar dat ga ik vaker doen. Mooie warme kleur.

Ik had ook nog schriftjes beplakt met Dsp en ook hier een mooie tekst opgezet. Die ook het hele jaar door gebruikt kan worden. Die met het hondje was voor de jongste deelnemer van Kerst en Kaart Jade van 7 jaar.

Deze twee cadeautjes had ik in een leuk tasje gedaan met wat keel snoepjes, merci chocolaatjes en voor Jade lekker snoepjes.

Zo leuk om die tasjes te maken en de dames ermee te verrassen.

Vandaag druk bezig geweest om alle spullen weer op te bergen. En natuurlijk de huishoudelijke taken. Bergen was weggewerkt en de badkamers en wc’s gepoetst. En dan kan ik morgenochtend beginnen aan de Kerst kaarten. S’ middags krijg ik weer mooie nagels. Ik denk dat ik weet welke kleur maar het kan zomaar zijn dat Wendy iets anders voorstelt. Je ziet het morgen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s