Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: gekregen Swapjes, de make and take van gisteren en mijn mooie surprise.

Vandaag had ik een relaxt dagje. Eerst koffie gedronken met vriendinnen en daarna een heerlijke hotstone massage gehad. Echt een cadeautje zo’n massage van Chez Lisette uit Heeze. Heerlijk bijkomen van het haasten van gisteren.

Toen had ik ook me-time ingepland en heb ik mijn nagels weer van een mooi kleurtje laten voor zien door Wendy van Enjoy my Nails. Helemaal klaar voor de kerst. En het past perfect bij mijn Bermuda Bay tasje.

Gisteren kregen we deze leuke swapjes. Zelf hadden wij niks gemaakt want dat was op de andere bijeenkomsten nooit. Toch lief dat wij ze ook kregen.

Dit is het mooie kaartje wat Karin had gemaakt voor de make and take. Onze tafel kon niet mee doen want alle stempelsets waren op. En toen was Karin zo lief om ons haar gemaakte kaartjes te geven.

Leuke funfold die ik zeker een keer zelf ga maken.

Over maken gesproken: dit is de geweldige surprise die Mandy voor mij gemaakt had. Echt supermooi en kijk het hondje lijkt echt op Koda😍. En natuurlijk in mijn lievelings kleur Bermuda Bay. Wat een bofferd ben ik toch met mijn dochter ( en zonen).

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s