Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Late blog: geen doosje gemaakt vandaag. Druk Druk.

Vandaag kwam een klant even langs om kennis te maken en voor we het wisten zaten we gezellig te buurten over onze gezamenlijke passie: kaarten maken. Heerlijk dat je meteen een klik hebt met iemand die je nog nooit gezien hebt. Ze vond mij via de Stampin’Up! Website daar zit een Demonstrator zoekfunctie. Je kunt dan je woonplaats invullen en kijken wie vlakbij jou woont. Ik was niet de dichtstbijzijnde demo maar ze koos voor mij. Super blij mee.

Ik heb nog wel even het kaartje van de Make and Take afgemaakt. Ik had deze stempelset niet maar heb gekozen voor Shaded Summer. Nog wat verfspatters uit de Painted Poppies stempelset en natuurlijk de vlinders. Deze kaart is op de bus gegaan voor een lief familie lid die wel een steuntje in de rug nodig heeft.

Coastal Cabana blijft toch ook een favoriete kleur van mij.

En vanavond ook gauw kaartjes geboekt voor Aladin. Eindelijk gaan we Mickey als Jasmine zien. Ze was al geweldig in haar rol als kamermeisje en de waarzegster maar nu zien we haar dan in de hoofdrol. Zo’n zin in. Gelukkig hoeven we nu niet lang te wachten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s