Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag blog

Toen ik vanochtend wakker werd en de sneeuw zag dacht ik: ik blijf lekker in bed hihi. Maar ben toch opgestaan want moet nog veel kerstkaarten maken.

Omdat ik productie wilde draaien heb ik de memories and more Kerstexpress kaartjes erbij gepakt en de bij behorende memories and more cards en envelops. De kaartjes zijn nog te koop in mijn shop ze zijn in de opruiming voor maar €5,90. Ook kwam vandaag mijn prachtige Snowflake Specialty Vellum binnen. Deze had ik 1 december al besteld maar kreeg het vandaag als nalevering binnen.

Daar heb ik matten van 9,5 cm bij 13,5 cm van gesneden. Echt prachtig Dsp. Met een glansje of met velvet figuren erop. Ik hou ervan. Ook heb ik met mijn sterren pons sterren geponst uit het Real Red and White Glimmer paper. Alle kaartjes neergelegd en lekker gaan plakken.

Heerlijk ontspannen zitten knutselen. Met mooi resultaat.

Een gedeelte van mijn productie van vandaag. Ook de enveloppen heb ik bestempeld. Nu ben ik de wedstrijd van onze Dennis aan het kijken vandaar de late blog. Hij scoorde een mooie goal en ze staan voor dus kunnen ze als koploper de winterstop in.

Morgen naar Aladin:zo’n zin in om Mickey Vermeer te zien schitteren als Jasmine.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s