Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: quality time samen

Wat een heerlijke dag met een gouden randje. Het was even stressen want we zaten precies om 14.55 in het Circus theater voor de musical Aladin . Onverwachts bezoek gekregen en file bij de parkeergarage. Maar we hadden goede plekken en wat hebben we genoten van Mickey. In de pauze appte ze of we misschien op de foto met haar wilde en mochten we via de dienst ingang even in de repetitie ruimte. Leuke foto gemaakt geknuffeld en even snel bijgekletst.

Daarna genoten van de rest van de musical. Omdat Mickey de vorige keer in het ensemble zat en de waarzegster en het kamermeisje speelde, dus veel op het podium stond, hadden we toch wat dingen gemist. Nu dus nieuwe dingen gezien. En genoten van de prachtige Jasmine. Ze zingt zo mooi en straalt als ze op het podium staat.

Na afloop even een foto met de geest. En toen naar de artiesten ingang om Mickey haar Kerst kaart te geven want dat was ik in de pauze vergeten. Zij en Yoeri zijn pas verhuisd dus dat gecombineerd. Yoeri is 1 van Dennis zijn beste vrienden dus die komt al heel lang bij ons en Mickey kennen we dus ook al jaren.

Een foto bij de lamp moest natuurlijk ook. De laatste keer was in de zomer en had ik een rokje aan. Nu was het koud en op sommige plekken spiegelglad.

We hadden alleen een broodje in de auto gegeten dus gingen op zoek naar een restaurant. Kwamen een ijsbaan bij het Kurhous tegen en mooie lichtobjecten.

Natuurlijk nog even naar de zee gekeken maar het was erg koud. Gelukkig waren de winkels open dus nog een mooie sjaal gekocht.

Na het eten zijn we vertrokken naar Brabant en deze blog schrijf ik in de auto. Fijne avond,

liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s