Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Videohop Stampin’Up! Dreamgirls.

Vandaag doe ik mee aan de laatste videohop van dit jaar. Eigenlijk kwam het mij helemaal niet uit. Was mega druk met alle kerst kaarten en de aankomende Kerst dagen. Toch gedaan maar de techniek zat weer tegen. Pfff gelukkig is het toch gelukt en vind ik mijn funfold kaart echt goed geslaagd.

Hier is de link can mijn YouTube filmpje. Mij helpt het enorm als jullie het liken( duimpje omhoog) of een reactie achterlaten. Alvast bedankt en ken je iemand die creatief is en mijn filmpjes ook leuk zal vinden stuur dan mijn link door want ik wil dolgraag naar de 1000 abonnees. Veel plezier met hoppen er doen 12 teamgenootjes mee. De link naar Diana staat in mijn informatie box onder de video . De hop start om 12.00 uur.

Fijne Kerstavond en morgen en overmorgen fijne kerstdagen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s