Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: The best time for new beginnings is now

Hallo allemaal na twee weken vakantie ga ik de draad weer oppakken en hoop ik jullie weer dagelijks te inspireren met mijn creatieve projecten en natuurlijk ook het delen van stukjes uit mijn leven. Voor wie ik nog niet gesproken heb: ik wens jou en jouw dierbaren een heel gezond, liefdevol, gezellig en creatief 2023 toe. Het afgelopen jaar heeft ons weer geleerd dat gezondheid het belangrijkste in je leven is. En daarnaast natuurlijk de liefde van je familie en vrienden. Daardoor kun je gezellige dingen doen en door creatief bezig te zijn word ik altijd vrolijk en maak ik mijn hoofd leeg, zodat ik niet aan minder prettige dingen hoef te denken. Want ook die zijn er in ons leven.

Naast al het vieren van de feestdagen met onze kinderen en mijn moeder, 2 broers en schoonzussen was het eergisteren alweer feest: mijn schoonzoon Gert-Jan werd 40. 7 van de 10 kids waren aanwezig dus was weer heel gezellig. Ze vonden de nieuwe kleur op de muur erg mooi. Ik ga er steeds meer aan wennen want vond het echt te donker. Maar ik kan niet zo goed tegen veranderingen want aan onze nieuwe bank heb ik ook drie weken moeten wennen. Iedere dag dacht ik: oh jee hij is te groot. En nu valt me dat niet eens meer op. Dus als straks de foto’s vd fotoshoot hangen en we een andere lamp gevonden hebben voor in de donkerste hoek, dan komt het helemaal goed.

Willem en ik hebben niet alleen gefeest en gekookt deze vakantie maar ook geklust. De garage is weer opgeruimd en een hoop spullen naar het Goed gebracht. De muren zijn door Willem geschilderd terwijl ik bijna al mijn kasten in mijn studio heb aangepakt. En ja hoor ik heb dingen gevonden maar door het opruimen nu ook alweer dingen kwijt haha. Herkenbaar voor iemand? En natuurlijk een mini grote schoonmaak gehouden omdat de bank aan de kant moest voor het schilderen. Alle ramen gewassen en de kerst spullen opgeborgen en de kasten gepoetst.

Gisteren lekker geluncht met onze vrienden Aggie en Geert. Als afsluiting van de vakantie van de mannen en om elkaar een nieuwjaars knuffel te geven. Morgen zie ik Aggie ook weer bij mijn eerste Koffie en Kaart van dit jaar. Zin in! Want veel geknutseld heb ik de afgelopen twee weken niet. Na twee Kerst en Kaart evenementen en 100 kerstkaarten en doosjes maken was ik wel toe aan een pauze. Maar nu de Sale-A-Bration is begonnen jeuken mijn handen weer. Dus gauw nog wat retired spullen opbergen en aan een nieuw creatief Stampin’Up! Jaar van Madebyinepie beginnen.

Fijne zondag, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s