Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: eerste koffie en kaart van 2023.

Vandaag mocht ik de tafel klaarzetten voor 5 dames. Helaas moest 1 dame op het laatste moment af zeggen en waren er 4 dames klaar voor weer een middag gezellig knutselen en kletsen. Wat had ik (en gelukkig de dames ook )dit gemist. Dit vind ik echt het leukste deel van mijn job als Stampin’Up! Demonstratrice: het live contact met de klanten.

Ik had de funfold voorbereid van mijn laatste YouTube filmpje met het schattige katje. Mocht je deze gemist hebben is hier de link:

Ik liet de dames ook zien hoe anders een kaart eruit ziet met dezelfde funfold maar dan met een andere stempelset:

Dit was namelijk mijn kerstkaart voor mijn zus Gwen en die kreeg ze vandaag van mij samen met een uiltjes clip van Coosje Bright. Hiermee kun je je vest dichthouden of je sjaal vastzetten. Super leuk en mijn zus is dol op uiltjes dus dit was een schot in de roos.

De dames hadden genoeg inspiratie en maakten deze kaarten. Super trots op hun. En de dames waren ook erg tevreden en gaven meteen hun bestelling door. Want wie wil er nou niet die gratis uiltjes krijgen?

Maandag 6 februari is de volgende Koffie en Kaart dus geef jezelf vast op dan hou ik een plaatsje voor je vrij.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s