Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag : mijn kaartje gemaakt tijdens Koffie en Kaart

Gisteren deed ik een live demonstratie hoe het voorbeeld kaartje gemaakt moest worden en liet meteen zien hoe je door Dsp gebruik en stansen een heel ander kaartje kunt maken. Ik gebruikte het mooie Fitting Florets Dsp. Helaas is dit retired. Ik gebruikte wel de bundel Framed Florets en deze staan in de mini catalogus.

De blaadjes heb ik uit de Artistic Dies set. Die vond ik er mooi bij passen. Het bloempje heb ik gestempeld en daarna uitgestanst.

De binnenkant heb ik gestempeld met een tekst uit de mooie stempelset Framed Florets. Deze bundel is echt een aanrader. Gisteren twee sets verkocht want bij aanschaf van deze bundel mag je meteen een gratis product uit kiezen en de uiltjes zijn zeer gewild. Wil jij dit ook? Geef dan snel je bestelling aan mij door. Sale-A-Bration duurt maar tot 28 februari.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s