Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: andere kaartjes gemaakt met de Verjaardagskaart organizer kit

Zeker 1 van mij favoriete kits is de Verjaardagskaart Organizer kit. Een super mooi en handig bewaaralbum en mooie kaarten. Ik heb al diverse kaarten verstuurd maar vandaag heb ik weer twee kaarten net anders gemaakt dan in de beschrijving staat. Hieronder vind je mijn YouTube filmpje over deze kit.

De kaarten zijn heel eenvoudig te veranderen van Verjaardagskaarten naar sterkte of beterschaps kaarten.

Basiskaart gemaakt en daarna met de twee ovalen-pons de tekst toegevoegd die uit de stempelset komt.

Bij deze kaart ook de basiskaart gemaakt en de mooie grote tekst uit de Steppingstones stempelset uitgestanst met de Gestikte Rechthoeken stansen en met Dimensionals opgeplakt. En dan heb je opeens een heel andere kaart. Ik hou hiervan! En jij?

De kit is nog steeds bij mij te bestellen. Hij staat in mijn onlineshop en kost helemaal compleet €31,00.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s