Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: eindelijk tijd om een nieuwe kit open te maken

Gisteravond bij de tv lekker zitten knutselen met de Nourish & Flourish Kit. Ik had kaarten nodig om op voorraad te hebben om te versturen en dan zijn kits ideaal. Ik heb nu ook de nieuwe Bedankje kit besteld want die vind ik ook prachtig en altijd fijn om bedank kaartjes op voorraad te hebben.

Je maakt er 9 kaarten mee en je hoeft niet eens te stempelen dus dit kan ik weer lekker voor de tv maken. Dan kijk ik samen met Willem maar ben toch lekker ook voor mezelf bezig. En deze kit is ook ideaal om mee te nemen op vakantie en leuk om met je kinderen of kleinkinderen te maken. Er zitten zelfs Nederlandse teksten in: joepie! Als het goed is komt hij morgen binnen.

Vandaag mag ik dus een nieuwe creatieve kit van mijzelf openen hihi en dat werd de Timeless Greetings kit.

Super gaaf om stoere mannen verjaardags kaarten te maken. En daar had ik nou net een stel van nodig. Willem is vanavond kaarten en dan kan ik lekker knutselen. Heerlijk! Maar eerst deze blog plaatsen want door een team Zoom meeting heb ik daar nog geen tijd voor gehad.

En dan ook meteen het posten op Facebook en Instagram. Volg jij me al op instagram? Als het goed is kom je op mijn Instagram pagina als je deze QR code scant. Laat je even weten als het niet lukt?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s