Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: de kaarten van de kit van gisteren

Gisteravond had ik het huis voor mij alleen en terwijl ik tv keek op mijn laptop maakte ik alle 8 kaarten. Heerlijk om bijna zonder na te denken creatief bezig te zijn. Er zit altijd extra onderdelen bij als je een foutje maakt.

Meestal met een kit maak ik nog een eigen ontwerp maar gisteren had ik daar geen zin in want vond de kaarten al leuk genoeg. Er zitten enveloppen bij en je kunt ze in de doos bewaren of in je Verjaardagskaart Organizer album. Je houdt een leuke stempelset over en een mini inktpadje en nog wat Dimensionals, lijmdotjes en steentjes. Klik op onderstaande link en je komt meteen op de juiste pagina in mijn webshop:

https://www.stampinup.nl/products/creatieve-set-timeless-greetings-engels?demoid=5033120

Morgen is er weer een Facebook hop van ons team Stampin’Up! Dreamgirls. Hop jij ook gezellig mee, we beginnen om 12.00 uur en je kunt gewoon op mijn Facebook pagina beginnen.

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Ik heb een leuke funfold kaart gemaakt. Tot morgen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s