Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: Facebook hop Stampin’Up! Dreamgirls

Vandaag hoppen we met 19 teamgenootjes ons thema is deze keer : verjaardag. Onze teamleider Maaike is vandaag jarig dus mijn gemaakte kaartje is voor haar. Het idee zag ik bij Rachel Tessman ik heb alleen de maten naar centimeters omgezet en doordat het varkentje te groot was een grotere cirkel genomen. Over twee weken is onze video hop en laat ik jullie in een YouTube filmpje zien hoe je deze Funfold maakt. Nog eventjes geduld dus.

In de koopjeshoek van mijn onlineshop staan de stansen voor de varkentjes nu in de aanbieding. En zoals je kunt zien nog meer mooie stansensets. Superleuk is ook dat je niet alleen de gestempelde varkentjes van de stempelset This Birthday Piggy ( jaarcatalogus pagina 55) uit kunt stansen maar ook de door mij gebruikte bloemen. En een karretje en een halsdoek en slingers. Super leuk!

De tekst in de binnenkant komt ook uit de stempelset en je raad vast wel wat bij mij en mijn teamgenootjes onze Happy Place is: onze hobby ruimte.

Ik vind het echt een schattig kaartje geworden en als post.nl meewerkt is het op tijd bij Maaike binnengekomen. Veel plezier met hoppen. Het is er ook echt weer voor.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s