Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Familie, hier begint het leven en eindigt de liefde nooit.

Voor mijn zestigste verjaardag kreeg ik een foto shoot gemaakt door mijn schoondochter Maartje. Op het kasteel waar we dat weekend mijn verjaardag vierden. Ik mocht van mijn schoonkinderen 9 foto’s uitzoeken ( niet te doen lol) en deze kreeg ik afgedrukt op zeshoeken. Onze muur moest eerst geschilderd worden en gisteren konden we ze eindelijk ophangen.

We waren zo blij met het eindresultaat maar helaas gedurende de avond vielen er al een paar van de muur af en vanochtend hingen er nog maar 3. Zo balen, in de beschrijving stond dat het geschikt was voor grove muren: eh nee dus. Heeft iemand een oplossing?

We kunnen een plank ophangen en de foto’s daar op plakken maar ik wilde nog meer foto’s bestellen want je kunt hele gave patronen maken. Dus toch maar mailen naar het bedrijf waar de foto’s vandaan komen. Heb nu helaas wel rugpijn want ik moest de tussenstukjes vasthouden en de mal. En dat boven mijn macht. Ik doe dat te krampachtig dus vandaar nu rugpijn en dus rustig aan doen vandaag.

Als ik naar de foto’s kijk ben ik zo trots op ons gezin en voel ik me zo rijk! Ze zijn opgegroeid van schattige baby’s, tot mooie volwassen mensen en hebben allemaal geweldige partners gevonden. Ook onze Teun,

al staat hij daar nog alleen op de foto. Dus er moest sowieso nog een foto van hem en Aemilia bijkomen en een foto van Koda natuurlijk! Maar eerst zoeken naar een oplossing. Fijne Zondag,

Liefs Ine

Ps. Hebben jullie al onze Facebook hop gezien? Er zitten weer prachtige projecten tussen. Je kunt gewoon op mijn pagina beginnen:

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s