Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: nieuwe pons in gebruik genomen

Ik had nog strookjes over van gisteren en heb deze toen in mijn nieuwe pons gestopt: de Happy Labels Pick a Punch. Hier mee kun je twee verschillende randjes ponsen. Ze lijken wat op ticket randjes vandaar dat ik ook de Rectangular Postage Stamp pons heb gebruikt. Ik heb nu alle drie de Pick a Punch ponsen. De Banner Pick A Punch pons en de Lovely Labels pons. Erg blij mee!

Je kunt dus strookjes van verschillende breedtes erin doen. Zo mooi hoe de kleuren ook bij elkaar passen. Je krijgt er een lente gevoel van.

De Happy Labels pons staat in de mini catalogus op bladzijde 53, los kost hij €30,00 maar in combinatie met de mooie Happy Labels stempelset kost de bundel €54,00 doe daar een flesje Tombow liquid glue bij en je mag een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder. Ik help jou graag!

Nederlandse naam van de pons

In mijn webshop gebruiken ze Nederlandse namen dus vandaar deze foto anders zoek je je een ongeluk.

Mandy mijn lieve dochter heeft mij vandaag geholpen met allerlei technische zaken. Ik weet echt te weinig van Excel, Canva en computers in het algemeen. En zij is daar zo knap in. Ze heeft mij zo goed geholpen dat het mij echt enorm veel tijd scheelt om mijn watermerk in mijn foto’s te krijgen en mijn Pinterest bord ook weer tot leven gebracht. Volg je mij al op Pinterest?

Ik heb mij voorgenomen deze nu echt bij te gaan houden. Een nieuwe goede voornemen voor dit jaar.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s