Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verborgen boodschap Love Cats kaartje

Dit idee van de kat in de Mini Pocket envelop zag ik bij Jasmin von Werner. Super leuk idee. Ik heb hiervoor de basis kaart eerst in de Painted Texture 3D Embossing folder gedaan en toen met een Blending Brush wat Balmy Blue inkt aangebracht. De kat had ik van de week al gemaakt in mijn Stamparatus.

Ik heb het prachtige nieuwe Textured Shimmer Paper gebruikt in Balmy Blue. In het echt zoveel mooier dan in de mini catalogus. Je vindt ze daar op op bladzijde 31. Maar daar zie je niet de mooie glans en het mooie reliëf. Met de Mini Pocket stans het envelopje uitgestanst. En daarna een minikaartje gesneden van 5,5 cm bij 10 cm. Daar de kat zo opgeplakt dat de pootjes en de staart over de rand van het envelopje hangen.

De tekst komt uit de stempelset Happy Labels die bij de Happy Labels Pick a Punch hoort die ik gisteren gebruikt heb. De hartjes heb ik gestanst met de Give it a Whirl stansen.

Ik vind het een super leuk kaartje geworden. Hoewel ik niet een katten mens ben heeft deze stempelset mijn hart gestolen. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s