Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Origami mini-envelopje met nieuw Dsp

Vandaag heb ik het mooie nieuwe By The Bay Dsp gebruikt. Prachtige kleuren en afbeeldingen. Ik hou van de zee, het is mijn Happy Place. Op Instagram zag ik bij Craftyxgallery deze Origami envelop. Easy peasy en dus deze vandaag gemaakt. Zij had de envelop dichtgeplakt maar ik heb magneetjes gebruikt. Verstopt onder een zeester uit de Friends Are like Seashells stempelset. Deze heb ik met Zilver Embossing poeder ge-heatembossed. Want in het papier zit ook zo’n mooie glans.

Het is een mini envelop maar er kan best nog wat in. Zelfs bijvoorbeeld een ketting met hanger. Op de voorkant heb ik een mini label ( Tailor Made Tags stansen) geplakt met de tekst For You. De tekst komt uit de stempelset.

Het strikje is gemaakt met een stukje Bakers Twine uit de Three Twine Combo pack. Deze ( pagina 59) en het Dsp ( pagina 23) staan dus in de mini catalogus. Hieronder een klein filmpje om te laten zie hoe mooi het papier is ( ook de binnenkant) en dat de sluiting met magneten is.

Vandaag is mijn zoon Michael jarig. Hij wordt vandaag 24. En we gaan zo naar hem toe. Dus een vroege blog. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen. En Sale-A-Bration is alleen nog tot eind februari.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s