Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kaartje met de Sale-A-Bration stempelset: Lieve Bloemen

Deze prachtige set kun je gratis krijgen bij een bestelling vanaf €120,00 . Mooie bloemen en Nederlandse teksten. Ik heb een basiskaart gemaakt in Basic White van 14,5 cm bij 21cm. Gerild op 10,5 cm. Hierboven op een mat van Basic White van 9,5 cm bij 13,5 cm. Hierop had ik een rechthoek gestempeld met de Watercolor Shapes.

Met Soft Succulent heb ik dat gestempeld maar wel 1 keer afgestempeld anders was het te donker. Met Evening Evergreen heb ik de bloemen gestempeld en de bloemen met Fresh Freesia. Ik hou van de In Colors 2021-2023 en zal ze zeker gaan missen. Vooral de twee groentinten. Zo mooi ook op dit kaartje.

The tekst heb ik gestempeld op een Watercolor ovaal en daarna uitgeponst met de Double Oval pons. De grootse ovaal heb ik geponst uit Fresh Freshia cardstock. En met Dimensionals op de kaart geplakt. Voor de Blingbling heb ik de Pastel Pearls gebruikt. Dit kaartje is voor mijn moeder die vanavond gevallen is. Gelukkig niks gebroken maar wel veel pijn. Dan baal je dat je niet op fiets afstand woont. Gelukkig kon mijn oudste zus met haar man er naar toe. Ze heeft alweer praatjes, ze zal alleen morgen wel stijf zijn en meer pijn hebben. Germ. Dus dit kaartje heb ik gemaakt om haar op te vrolijken. De tekst past er perfect bij. Dit is dus de reden van mijn late blog.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s