Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje van World Card Making Day

Ik was aan het opruimen en vond opeens dit kaartje. Die heb ik helemaal vergeten toen te delen. Het is gemaakt met de mooie bundel Warm Welkom. Wij als demo’s konden deze pre-ordenen en deze werd gebruikt op Wereld kaart maak dag. Volgens mij door Berdien maar weet het niet zeker meer. Ik wilde zoveel maken met deze bundel maar het kwam er gewoon niet van dus ik heb het nu op mijn bureau gelegd als reminder om er kaarten mee te maken.

Het is een hele mooie stempelset met mooie teksten: heel veelzijdig.

En de stansen zijn echt een geweldige aanvulling:

Je kunt ze samen kopen in een bundel en dan krijg je 10% korting en kost het €61,00. Tijdens Sale-A-Bration krijg je er dan dus een gratis productuot de Sale-A-Bration folder bij. Je vindt de bundel op pagina 66 van de mini-catalogus.

De hart stansen zijn dadelijk ook erg leuk voor Valentijnsdag. En de cadeautjes zijn leuk voor een verjaardags kaart. En met dieschoentjes maak je toch een geweldige babykaart. Ik ga volgende week deze set in de hoofdrol zetten en laat jullie dan zien hoe leuk en veelzijdig deze set is.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s