Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag is er een videohop van ons team de Stampin’ Up! Dreamgirls.

Om 12.00 uur gaat deze hop live. je kunt bij mij beginnen en dan door hoppen naar mijn teamgenootjes. Ik heb de Funfold van de Facebook hop gebruikt voor de beloofde turorial. Easypeasy zoals jullie van mij gewend zijn en met een prachtig resultaat. Wat cardstock, wat restjes Dsp, leuke stempelset en je kunt beginnen.

Ik heb deze keer de schattige uiltjes gebruikt maar de varkentjes of de party puffins of de katjes kun je natuurlijk ook gebruiken.

veel plezier met hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s