Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Geniet vandaag en herhaal dat morgen.

Gisteren was een hele drukke dag. Om 12.00 uur begon onze videohop en dan is het toch even checken of de hop loopt. Willem moest naar een uitvaart van een hockey maat. Normaal zou ik meegegaan zijn maar al maanden geleden had ik een workshop ingepland. Mijn lieve vriendin Aggie was in november 60 geworden en een andere vriendinnen groep had mij benaderd voor een Surprise workshop. Dus afzeggen was geen optie.

Willem had s’ochtends nog geholpen om de slingers op te hangen en ik had de tafels klaar gezet. Drie dames hadden nog nooit een workshop bij mij gevolgd dus daar moet je dan ook rekening mee houden. De opdracht die ik kreeg was: het moest iets met doosjes zijn. Dus hebben we een explosion box gemaakt. 4 Doosjes die in elkaar passen. Helaas ben ik vergeten om daar foto’s van te nemen.

Het was in ieder geval een groot succes en de dames en dus ik ook hebben genoten. En Aggie was helemaal verrast, vooral ook omdat ze wist dat ik een uitvaart had. Na afloop heb ik alles opgeruimd en kwam Willem ook thuis. Beide hadden we geen zin om te koken en ook om uit eten te gaan ontbrak ons de energie. We belanden uiteindelijk in de friettent en daar zag ik op een bord bovenstaande quote. Vandaag dus ook genoten maar anders : heerlijk lui geweest. Uitgeslapen. Wat gelezen en de filmpjes van mijn teamgenootjes van de Video hop bekeken. Er zaten weer hele mooie projecten bij! Ook mijn filmpje is goed bekeken en werd goed ontvangen. Heb jij hem al gezien? De link staat in mijn blog van gisteren.

Dadelijk ga ik aan een nieuw project beginnen een pocketletter. Gelukkig had mijn swapmaatje haar letter al opgestuurd en kan ik even afkijken hoe het precies moet. Ik geef er natuurlijk een Madebyinepie draai aan en ga retired Stampin’Up! producten gebruiken. De opdracht was Transparant. Dus er moeten doorkijk elementen in zitten. Ik heb al wat spullen bij elkaar gezocht en ga dadelijk lekker puzzelen hoe het moet gaan worden.

Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s