Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: verjaardags kaartje met de Warm Welkom set.

Zoals beloofd deze week de mooie bundel Warm Welkom in de hoofdrol. Echt een super leuke set. Hij staat in de engelse uitvoering op bladzijde 66 van de mini catalogus. Maar ik heb natuurlijk de Nederlandse set aangeschaft.

Als je deze beide als bundel koopt krijg je 10% korting en kom je op €61,00 uit en mag je dus meteen een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken.

Ik heb op een basiskaart van Basic White de kleine hartjes stempel in verschillende kleuren langs de rand gestempeld. Toen een mat gesneden van 9,5 cm bij 13,5 cm en met mijn Stamparatus de tekst Hoera in verschillende kleuren gestempeld. Poppy Parade, Granny Apple Green, Bermuda Bay, Pacific Point en Higland Heather. Toen de twee taarten gestempeld en ingekleurd met de Stampin Blends en klaar was mijn kaartje. Hier wordt je toch vrolijk van? Ik wel en hopelijk de ontvanger ook. Ik ga 1 februari een verzamel bestelling doen dus geef op tijd jouw bestelling door.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s