Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart als een soort combinatie van maandag en dinsdag.

Dit kaartje lijkt veel op het kaartje van gisteren. Zoek de verschillen zou ik zeggen. Geen raam in de deur, geen katje en mat maar wel twee stansen uit de set. En ook de tekst Hoera komt uit de stempelset.

En ik heb de cadeautjes uit de kaart van maandag gebruikt alleen nu uitgestanst. Het hart is ook zo mooi deze kan ik gebruiken voor Valentijnsdag. De grijze vloer en de plint zijn weer hetzelfde en het behang is ook weer uit de Tea Boutique DSP set.

Zo zie je goed hoe je verschillende kaarten kunt maken met deze bundel. Een echte aanrader!

Wat ook een echte aanrader is: de nieuwe Creatieve Kit : Wreath of Blooms. Hiermee maak je deze mooie home-decoratie. Je hebt alleen een lijmpistool nodig. Deze set kost €16,00 en kun je vanaf vandaag bij mij in mijn onlineshop shop kopen of via mij bestellen.

En vanaf vandaag mag je ook onderstaande producten uitzoeken tijdens Sale-A-Bration.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s