Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: lief snoepzakje met de Peekaboo Treat Bags

Vandaag is mijn poetsdag en dan heb ik vaak geen tijd om te knutselen of mijn handen doen te zeer. Gelukkig had ik een idee in mijn hoofd wat snel te maken was. Bij de Action had ik die lekkere Haribo snoep hartjes gekocht. En die heb ik in de Peekaboo Treat Bags gedaan. Deze zijn foodsafe en worden goed afgesloten. Je koopt ze per 10 stuks in het Kraft en Wit. Ze kosten €7,50 en je vindt ze op bladzijde 140 van de jaar catalogus ( bestelnummer 159252).

De tekst en de kleine hartjes komen uit de stempelset Warm Welkom die deze week in de hoofdrol staat. De grote hartjes heb ik uitgestanst met de bijbehorende stansen. Ik vind het een erg lief zakje geworden. Leuk voor Valentijnsdag maar ook om iemand een hart onder de riem te steken en te zeggen: jij bent altijd welkom.

Het zakje blijft zelf staan dus kan de ontvanger er altijd nog iets anders in doen als de snoepjes op zijn.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s