Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: deze prachtige quote van Winnie the Pooh

Al jaren ben ik fan van Winnie the Pooh. Die lieve beer met zijn wijze woorden. De quote van vandaag is zo waar. Ik merk vooral bij Willem dat hij het moeilijk vind om te luisteren als een meisje. Hij probeert altijd oplossing te bedenken terwijl ik dat niet van hem verwacht. Vaak is er gewoon geen oplossing maar wil je gewoon iemand die luistert. Gelukkig heb ik een dochter en super lieve vriendinnen met een luisterend oor. Er is een groot verschil tussen mannen en vrouwen maar hier loop ik altijd het meest tegen aan. Herkenbaar?

Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s