Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: achtergrond gemaakt met 3D Embossing folder en inkt

Zondag had ik lekker met inkt en Embossing folders gespeeld. Ik had de Stripes and Splatters 3 D Embossing folders net binnen dus mijn handen jeukten. Ik heb met mijn Blending Brushes inkt binnen in de Embossing folder aangebracht. Lekker willekeurig, daarna een stuk Basic White cardstock erin gelegd en het toen door mijn Cut & Emboss machine gedraaid. Wow wat een gaaf effect.

Ik heb er een mat van gesneden en op een basis kaart geplakt. Tekstje gestempeld en wat spatjes erop gestempeld en in banner vorm geknipt en met Dimensionals opgeplakt. Nog wat Pastel Pearls erop geplakt en klaar was mijn kaartje: super leuk toch?! De tekst en de spatjes stempel komen uit de Lieve Bloemen stempelset die je nog deze hele maand gratis mag uitzoeken bij een bestelling vanaf €120,00.

Deze techniek heb ik vanmiddag ook aan de dames geleerd die bij Koffie en Kaart aanwezig waren. Zij vonden het ook geweldig. Ik had deze kaart voorbereid en ze vonden hem zo mooi dat ze hem nagemaakt hebben.

Mijn voorbeeld kaart

De gebruikte Embossing folder is de Seashells 3D en ik heb ook de bijbehorende Friends are like Seashells stempelset en Seaside Seashells stansen gebruikt. Deze staan in de jaarcatalogus ( bldz 22/ bldz 174 en bldz 177) en heb ik nu gebruikt in combinatie met het mooie By the Bay Dsp. Dit werkelijk prachtige Dsp vindt je in de mini catalogus op bldz 23 maar is in het echt met de prachtige glans nog mooier.

In de binnenkant heb ik ook een schelp geplakt en de mooie tekst komt uit de stempelset.

Ik heb met de Wink of Stella een mooie subtiele glans aangebracht: net paarlemoer.

Gemaakt door Patricia en Martha
Gemaakt door Aggie

Helaas hadden een paar dames afgezegd maar het was erg gezellig en we hebben genoten. Dit vind ik echt het allerleukste van demo zijn: het live contact met de dames.

Volgende maand 6 maart is de volgende Koffie en Kaart. Dus wil jij ook gezellig zo’n mooie kaart maken meld je dan aan. Alle gebruikte producten kun je in mijn onlineshop bestellen of stuur mij een berichtje dan help ik jou verder.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s