Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: tweede kaartje waarbij ik de gemaakte achtergronden gebruik.

De mooie regenboog gekleurde zijpanelen heb ik gesneden van een achtergrond die ik zondag gemaakt heb. Ik heb eerst een stuk basic White cardstock door de Stripes Embossing folder gehaald en toen met mijn Blending Brushes de regenboog kleuren aangebracht.

De mooie teksten komen uit de stempelset: Covered in Sunshine. En ook het zonnetje komt uit die set. De mooie Parakeet Party kleur geeft iets vrolijks aan de kaart. De gebruikte stansen komen uit de Stitched Rectangles en de Beautyful shapes dies.

Vanmiddag heb ik heerlijk gewandeld, het was wel koud maar in de zon was het heerlijk. Genoten van onze Koda.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s