Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau zakje

Ik had een klein cadeautje nodig en ik had nog zo’n lekker geurzakje liggen en een houten label. Daar wilde ik een leuke verpakking voor maken en kwam uit op deze theezakjes verpakking. Al een oud model maar perfect geschikt voor mijn cadeautje .

Het uiltje heb ik met Stazon inkt op het houten label gestempeld. Ik wilde het eerst nog inkleuren met mijn Stampin Blends maar zag dat dat niet echt mooi werd en heb het dus naturel gelaten. Het Dsp wat ik gebruikt heb komt uit het Design A Daydream Dsp . Dit is een host set en staat op bldz 135 van de jaarcatalogus. Bij een party of bestelling vanaf €200,00 krijg je namelijk Stampin Rewards en daarvan kun je deze Host producten kopen. Deze producten en de uitleg staan op bldz 179 van de jaarcatalogus.

Ik heb de stempelset Adorable Owls gebruikt: gratis uit te zoeken tijdens Sale -A-Bration . De duo ovaal pons en het mooie Treaded Twine.

Zo zie je goed hoe mooi dit cadeau tasje blijft staan. Super lief klein cadeautje toch? Je hebt nog maar een kleine 3 weken om te profiteren van Sale-A-Bration en de geweldige instap actie. Vorige week heb ik een nieuw teamgenootje kunnen inschrijven en gisteren weer 1. Het is dan ook een geweldige aanbieding. Je kunt kiezen uit drie opties:

Optie 1: De exclusieve mini-stans- en embossingmachine in Boho Blue (ter waarde van 77 € | £59) + jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van 230 € | £170* voor slechts 160 € | £125.
•Optie 2: De originele witte mini-stans- en embossingmachine (ter waarde van 77 € | £59) + jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van 230 € | £170* voor slechts 160 € | £125.
•Optie 3: Jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van 230 € | £170* voor slechts 129 € | £99.
*Dat is 55 € | £40 méér aan producten dan het standaard startpakket!Dit aanbod is inclusief gratis verzending én de nodige businessmaterialen voor nieuwe demonstrators. Bovendien profiteer je van de voordelen voor demonstrators, waaronder vroege toegang tot nieuwe en exclusieve producten, kortingen en een kleine bijverdienste.

En geen addertjes onder het gras besluit je alleen voor de korting in te stappen en wil je verder niks dan vervalt na 4 maanden je demoschap. Maar wil je net als ik van je hobby je werk maken dan is nu de tijd om in te stappen. Je krijgt dus voor €101,00 aan gratis producten die jezelf mag uitkiezen: waar krijg je dat nou? Je mag me altijd een berichtje sturen en dan leg ik jou alles uit. Je bent van harte welkom bij team Madebyinepie!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s