Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop :Stampin’ Up! Dreamgirls

Vandaag doe ik weer mee met de maandelijkse Facebook hop van ons team. Deze keer was de opdracht combineer een product uit de mini catalogus met een product uit de Sale-A-Bration folder. Ik heb een strook van het mooie Country Floral Lane Dsp gebruikt om dit schattige hartje te maken. Ik zag dit bij Wendy Lee. En omdat ik altijd een cadeautje aan mijn vriendinnen geef op Valentijnsdag vond ik dit een mooi en eenvoudig te maken model. Normaal deel ik het uit op de dag zelf maar Willem en ik gaan voor Valentijnsdag naar Volendam. We vertrekken maandag en blijven dan daar lekker slapen en hebben dan de hele dag tijd voor elkaar. En daardoor kregen mijn vriendinnen het cadeautje al wat eerder.

Ze waren er allemaal erg blij mee. Gewoon een aardigheidje om ze te laten weten hoe blij ik ben met hun vriendschap. Degene die verder weg wonen hebben natuurlijk een kaartje gekregen.

De tekst Love You komt uit de gratis Sale- A-Bration stempel set : Thanks a Bunch. Die met de leuke wortels. Het hartje wat bovenop zit heb ik uitgestanst met de Warm Welcome stansen. In het kleine bakje zitten chocolade hartjes en voor degene die geen chocolade lusten heb ik Winegum hartjes in een klein zakje gedaan. In totaal heb ik er 12 met liefde gemaakt.

Veel plezier met hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s