Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag mooie spreuk weer van Martin Gijzemijter :

Vroeger was mijn grote favoriet Toon Hermans. In vier zinnen kon hij de prachtigste dingen zeggen. En nu is er Martin Gijzemijter die dit ook geweldig kan. Ik volg hem op Facebook maar heb ook al jaren zijn scheurkalender, zijn agenda’s ( dit jaar niet omdat ik mijn Stampin’Up! Planner heb) en nu ook zijn boeken. De reeks over de Notaris leest heerlijk weg. Boek 1 had ik in 1 dag uit kunnen lezen maar heb dat zolang mogelijk gerekt en dat doe ik nu met boek 2 ook. Gelukkig is nummer drie nu klaar en ik heb hem al ge-preorderd.

Als het boek van Isa en Merlijn Hoes teveel emoties terug brengt stap ik gauw over op het boek van Martin. Deze twee boeken neem ik mee naar Volendam.

De foto hierboven hebben wij jaren geleden gemaakt. Vrienden vroegen of we nu weer een foto gaan maken maar ik denk het niet.

Wel willen we weer leuke nieuwe herinneringen maken om mijn gedachten te vullen met leuke dingen. Want de laatste tijd heb ik teveel zorgen om mijn moeder en een aantal van de kinderen. En daardoor slaap ik zo slecht. Vannacht ook maar weer 4 uur. We zijn nu aan het klussen bij de oudste zoon. Gelukkig zijn Willem en ik een goed klusteam. En dan morgen lekker naar Volendam. Dus waarschijnlijk morgen en overmorgen geen blog. De Valentijnsdag kaarten zijn op de bus.

De cadeautjes afgeleverd.

Voor deze heb ik retired Dsp gebruikt.

Nog even doorklussen en dan vanavond onze koffertjes inpakken. Natuurlijk gaat er een kit mee, want met Stampin’Up! producten bezig zijn maakt nog steeds mijn hoofd leeg en geeft mij positieve energie. Bestellingen doorgeven kan gewoon want ik heb mijn telefoon mee. En ook als je wilt instappen kan dat. Je hebt nu zelfs geen creditcard meer nodig maar kunt gewoon met IDeal instappen. Twee dames hebben hier al gebruik van gemaakt: ideaal!

Mijn pauze is voorbij dus nu het karwei afmaken. The things we do for love.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s