Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verslag van ons Valentijnsdag uitje

Volendam

Maandags vertrokken wij richting Volendam. Het was erg mistig maar de zon probeerde toch door de wolken te komen. Willem moest naar een klant dus heeft hij mij gedropt en heb ik heerlijk gewandeld en in de zon zitten lezen. Genieten. Toen kwam Willem en hebben we ingecheckt in onze kamer en heeft hij nog zitten werken en ik heb lekker zitten knutselen. Ik had natuurlijk een kit bij. En nog 3 Valentijnsdag kaartjes gemaakt. Met het schattige stinkdiertje.

Daarna hebben lekker gegeten en zijn we op tijd naar onze kamer gegaan want we wilden de uitzending over Thijs Sleegers zien. Indrukwekkend. Bracht wel veel herinneringen terug bij mij van de periode dat Pieter opgegeven was. Hopelijk heeft Thijs ook nog minimaal 9 maanden.

In het restaurant hadden we twee mannen gesproken die uit Edam kwamen en ze zeiden dat we echt daar naar toe moesten. Dus s’ochtends Volendam verlaten en Edam bewonderd. Inderdaad een mooi stadje. Daar heerlijk gebruncht en toen doorgereden naar Marken.

Edam

De zon scheen toen al uitbundig en we hebben heerlijk zonne energie opgedaan. Willem heeft zelfs zonder jas gezeten en dat op 14 februari! Ik had wel wat last van mijn linkerheup dus dat was jammer. Iets teveel gedaan zondag met klussen bij onze Dennis en teveel gewandeld in Volendam .

Marken

Daarna besloten we naar Muiden te rijden. We hadden onze vriendenloterij passen bij en konden gratis het Muiderslot in. Super leuk!

Wat is Nederland toch mooi! Zeker in de zon. Op de terug weg zijn we in Utrecht beland en hebben daar lekker bij de Italiaan gegeten en toen naar huis gegaan. Het was maar 1 nachtje weg maar het leek alsof we een weekend zijn weggeweest.

Utrecht

Thuis stond de prachtige bos bloemen op mij te wachten die ik kreeg voor mijn 5 jaar Demo zijn en nog 3 Valentijnsdag kaarten.

Het is een heel verhaal geworden maar jullie snappen nu wel dat ik en Willem kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Valentijnsdag. Vier het leven!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s