Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: een kaart met inhoud.

Waar haal jij je inspiratie vandaan wordt mij vaak gevraagd. Nou overal eigenlijk. Bij deze kaart is het de inhoud: een geur zakje. Ik kwam deze tegen bij de Action en ik zag meteen de stempelset “Natuurlijk voor altijd” voor me. Deze past er perfect bij.

Het model kaart heb ik van Klompenstampers. Met Valentijnsdag heb ik dit model ook gebruikt want je kunt er een kaartje in doen maar dus ook een kleinigheidje. Bijvoorbeeld een haarmasker of zoals ik een geurzakje.

Het zakje maak je van een strook Dsp. Deze komt uit het Design A Daydream Dsp. Dit is een Host product, deze kan je dus alleen aanschaffen als je een party geeft en boven een bepaald bedrag uitkomt. Dan krijg je Stampin Rewards en daar kun je dan dit grote pak Dsp van kopen. Ik heb lekker op het Dsp gestempeld. De achterkant van het Dsp paste niet bij mijn obtwerp dus heb ik daar een stukje Soft Succulent cardstock op geplakt. En ook een stuk aan de binnenkant. Wil je weten hoe ik het precies gemaakt heb kom dan gezellig langs hoppen op zaterdag 25 februari bij onze Video hop. Dan laat ik op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden zien hoe ik dit leuke modelletje maak.

Dit is de achterkant en omdat ik bang ben dat de kaart te zwaar wordt heb ik er geen extra kaartje ingedaan maar de tekst achterop gestempeld en daar kan ik mijn naam neer zetten. De tekst komt uit de mooie Nederlandse stempelset: Samen Sterk.

Zo ziet het kaartje eruit zonder geur zakje. En zie je de mooie bestempelde binnenkant. Voor de Blingbling heb ik de vlinders gebruikt: mijn favoriete embellishment.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en het is nog Sale-a-Bration dus je kunt nog gratis producten bij je bestelling vanaf €60,00 krijgen. Vanmiddag weer een mooie bestelling weg kunnen doen. Deze dames wilden ook graag een gratis product. Het is nog maar kort dus wees er snel bij.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s