Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: geen creatief blog

Vandaag geen creatief blog. Ik heb wel geknutseld maar dat is het kaartje voor de teamswap dus die kan ik niet laten zien. Wel kan ik mijn nieuwe coupe laten zien. Ik was het opeens beu mijn lange haren. En gelukkig had mijn favoriete kapster Simone van Lookss hier uit Geldrop tijd en ging er een flink stuk af.

Dus nu weer een pittig kort kopje: superblij mee. Na de kapper ging ik met een blij gevoel nog even shoppen. Bij een kleding winkel hier in het dorp waar ik al jaren kom zag ik een leuk bloesje hangen dus wilde ik die even passen. De dame die er normaal staat stond er niet, maar een mevrouw die ik nog nooit gezien had. Alleen toen ik haar bij binnenkomst vriendelijk groette.

Ik ging het pashokje in en deed het gordijn dicht, ik had mijn jas nog niet uit toen de dame opeens het gordijn open schoof en naar binnen keek. Ik zei: pardon? Zegt ze ja ik kijk even wat u meegenomen heeft. Eh gewoon een bloesje om te passen maar ik heb het nog nooit meegemaakt dat iemand mijn pashokje binnen komt. Oh zegt ze dat doe ik altijd. Nou ik had het hier nog nooit gehad al nam ik 4 stuks mee het pashokje in. Ik voelde me er erg ongemakkelijk onder en ook boos worden. Het liefste had ik het bloesje terug gehangen en was weg gegaan maar dan leek het net alsof ik schuldig was. Het bloesje was mooi dus ik ging afrekenen. Normaal zou ik niks gezegd hebben maar nu ik 60 ben wil ik niet meer alles pikken. Dus heb ik haar netjes maar op een duidelijke toon gezegd dat ik een naar gevoel aan het vooraf gaande had over gehouden. Dat ik me echt zwart voelde en dat ik bijna het bloesje niet had gekocht. Dat ik al jaren hier klant ben en het erg raar vond dat ze opeens in mijn pashokje stond. Ze zei: dat doe ik bij iedereen. Nou zei ik er gaat nu een mevrouw naar binnen gaat u die ook controleren. Eh ja zei ze dat doe ik zo. Maar ik had en heb toch echt het gevoel dat dit een geval van discriminatie was. Ja ik had een lege tas bij, want tegenwoordig krijg je geen tassen meer ivm het milieu maar dat hebben meer mensen. Ze bood haar excuses aan maar bleef volhouden dat ze dit al jaren zo doet. Nou lekker dan. Ooit gehoord van privacy? Gelukkig staat ze hier niet altijd want dan kwam ik daar nooit meer.

Zo het is een heel verhaal geworden maar moest het even kwijt. Hebben jullie dit ooit meegemaakt en wat hadden jullie gedaan?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Hoi Ine, wat zitten je haren leuk❤️. Ik vind het ook fijn als ik naar de kapper ben geweest. Je kapsel is dan weer luchtig zeg maar, heerlijk vind ik dat.

    Ik heb dit nog nooit meegemaakt in een pashokje. Lijkt me een hele vervelend situatie.😱 Volgens mij mag dat niet eens. Sorry dat je dit mee hebt moeten maken. Dikke knuffel, Monique xxx❤️

    Like

  2. Dank je wel lieverd. Ik heb vanochtend een klacht gestuurd per e-mail naar de klanten service. Mijn blij gevoel over mijn nieuwe kapsel was compleet weg. Kan er nu nog boos en verdrietig van worden. Dit was echt discriminatie. Zo naar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s