Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: in een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen.

Een van mijn beste eigenschappen maar dus ook mijn grootste valkuil is dat ik een groot hart heb en heel snel van mensen hou. Dat heeft mij heel veel goeds gebracht en ik heb daardoor heel veel lieve mensen om mij heen. Maar soms maken mensen ook misbruik van mijn goedheid. Vroeger werd ik daar heel verdrietig van maar tegenwoordig denk ik: hun verlies niet de mijne. En ik blijf mijn hart openstellen voor mensen. Gewoon een luisterend oor is vaak genoeg. Een appje een kaartje: de ander laten voelen dat ze belangrijk zijn. Dat er iemand is die van ze houdt. En daar krijg je zelf een fijn gevoel van en vaak ook zoveel liefs voor terug. Pas nog had ik een nieuwe klant, ze kwam haar bestelling ophalen en het klikte meteen. En de tweede keer ook hadden we gesprekken alsof we elkaar al jaren kennen: zo bijzonder en zo waardevol! Stel je hart open en natuurlijk is dat soms eng en soms wordt je gekwetst maar het levert ook zoveel positiefs op. En hoe heerlijk is het om ook af en toe te kunnen schuilen in andermans hart.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s