Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: geen eigen kaartje maar een hele mooie gemaakt door mijn dochter.

Vandaag hadden we een druk programma. Willem gaat morgenvroeg rijden naar Oostenrijk. Een paar dagen skiën met zijn zonen. Dus zijn spullen moesten gezocht en ingepakt worden. Boodschappen moesten gedaan worden voor ons thuis, de rit naar Oostenrijk en ons mam. Want normaal gaan wij dinsdags maar nu kan dat niet ivm de ski-trip. Ik kijk dan de post na, help haar op de computer en ze had nog wat boodschappen vergeten. We komen op de weg naar haar de Declathon tegen en hier kon Willem nog even wat extra onderkleding kopen. Het was gezellig bij ons mam, maar je merkt steeds meer dat ze ouder wordt. Ik vind het altijd lastig om weg te gaan en de deur op slot te draaien. Dan is de afstand Geldrop/Boxtel echt groot. Zeker omdat ik dat niet durf te rijden.

Gelukkig had Mandy gisteren dit mooie kaartje gemaakt met een stempelset die ik niet heb: Taco Fiesta. Je vindt deze op bldz 48 van de minicatalogus. Superleuk om in te kleuren. Gewoon stempelen en kleuren dus perfect voor Makkelijke Maandag.

Toevallig had Stampin’ Up! Ook een post op Facebook staan met dezelfde set. De gezichtjes zijn ook stempels uit de set. Zo grappig dat ik deze set eigenlijk over het hoofd heb gezien en Mandy deze meteen besteld heeft. Dus toch een creatief blog en ook Madebyinepie want Mandy is made by Ine en Pieter en sinds afgelopen week ook weer lid van team Madebyinepie. Jullie hebben nog maar een paar dagen om in te stappen en het mega voordeel mee te pikken. Bij vragen over het starterspakket mag je me altijd mailen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s